Forrás: Pinterest
Bulvár

“Csókold meg a fekete seggem” – mondta Halle Berry Bryan Singernek

Megosztom:

A drogfüggőséggel küzdő rendező terrorizálta a stábot.

Halle Berrynek elege lett

Berry állítólag a 2003-as X-Men 2 film forgatásán vetette oda a megjegyzést, amikor a kimerült szereplők, akik a személyes biztonságukért és Singer egészségéért aggódtak, úgy döntöttek, hogy muszáj megállítaniuk a vállalhatatlanul viselkedő rendezőt.

Alan Cumming hamarosan megjelenő Baggage: Tales from a Fully Packed Life című könyvében azt írja, hogy Singer „maga is bevallotta, hogy annak idején fájdalomcsillapítókat használt”, amitől hangulatingadozásai, paranoiája és dührohamai lettek, valamint eltűnt a forgatásról akár órákra is.

Ennek eredményeként Cumming, Berry, Patrick Stewart, Hugh Jackman, James Marsden és Famke Janssen – teljes jelmezben és sminkben – odaálltak a rendező elé, hogy tisztázzák vele a helyzetet. (Ian McKellen és Rebecca Romijn nem dolgozott aznap.)

Cumming szerint Berry kedvesen, és megindítóan beszélt a drogfüggőségről, és a függő emberek küzdelmeiről, de Singer szitkozódva fakadt ki a színészekre. „Egyikünk sem készített még tisztességes filmet”, és „szerencsések voltunk, hogy vele dolgozhattunk” – emlékszik vissza a rendező reakciójára a könyvében.

“Eleget hallottam” – válaszolta erre Berry. – “Csókold meg a fekete seggem.” Ezután egy időre leállt a forgatás, de végül a színészek úgy döntöttek, hogy visszatérnek és befejezik a filmet.

Forrás: PageSix

Megosztom: